Παρατηρητήριο τιμών τηλεπικοινωνιακών & ταχυδρομικών προϊόντων (Pricescope)

Το Παρατηρητήριο τιμών τηλεπικοινωνιακών & ταχυδρομικών προϊόντων, Pricescope, είναι η ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΕΤΤ, που δίνει τη δυνατότητα για αναζήτηση και σύγκριση, με απλό και εύχρηστο τρόπο, των λιανικών τιμών προϊόντων σε σταθερή τηλεφωνία, κινητή και Διαδίκτυο, καθώς και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών για αποστολές εγγράφων και δεμάτων εντός και εκτός Ελλάδας.

Ειδικότερα, το Παρατηρητήριο τιμών τηλεπικοινωνιακών διαθέτει δύο βασικές λειτουργίες: α) την αναζήτηση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων βάσει πολλαπλών κριτήριων και β) τη σύγκριση των λιανικών τιμών με βάση τα χαρακτηριστικά της χρήσης που καταγράφει ο καταναλωτής. Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερώνονται για νέα προγράμματα, αλλαγές στα χαρακτηριστικά υφιστάμενων προγραμμάτων, πρόσθετες παροχές και προσφορές, να τροποποιούν συνεχώς τα κριτήρια/στοιχεία που επιλέγουν και να λαμβάνουν διαφοροποιημένα αποτελέσματα, να δημιουργούν προσωπικά προφίλ χρήσης υπηρεσιών, διευκολύνοντας μελλοντικές αναζητήσεις και συγκρίσεις.

Ομοίως, το Παρατηρητήριο τιμών ταχυδρομικών προϊόντων διαθέτει δύο βασικές λειτουργίες: α) την αναζήτηση ταχυδρομικών προϊόντων βάσει πολλαπλών κριτήριων και β) τη σύγκριση των λιανικών τιμών με βάση τα χαρακτηριστικά της χρήσης που καταγράφει ο καταναλωτής.

Η ανάκτηση των δεδομένων προϋποθέτει ο ενδιαφερόμενος να έχει προηγουμένως δημιουργήσει λογαριασμό και να έχει συνδεθεί στην εφαρμογή. Παρέχεται ανάκτηση δεδομένων σε json, xml και csv.

Δεδομένα και Πόροι

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Πεδίο Τιμή
Πηγή https://www.pricescope.gr/home
Δημιουργός ΕΕΤΤ
Υπεύθυνος Συντήρησης ΕΕΤΤ
Last Updated Μάιος 26, 2017, 09:51
Δημιουργήθηκε Νοέμβριος 29, 2016, 09:49